Sportberichten


Plaatsing  
 
16-07-2010  

Benoeming ereleden Luctor et Emergo


v.l.n.r. Jan Louwrink, voorzitter Ernst Soer en Jan Velthuis
 

ALMELO - Tijdens de druk bezochte algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Luctor et Emergo zijn Jan Louwrink en Jan Velthuis benoemd tot erelid. Beide heren hebben hun sporen voor de club meer dan verdiend.
Jan Louwrink is al lid vanaf 1 augustus 1955 en heeft binnen de club meerdere functies bekleed. Zo was hij tot 2 maal toe voorzitter en is thans nog actief als penningmeester van de beheerscommissie.
Jan Velthuis is lid vanaf 1 juni 1964 en is al 41 jaar secretaris. Daarnaast verzorgt hij samen met zijn vrouw al jaren de kaartverkoop van de thuiswedstrijden.
Beide heren werden tot hun grote verrassing zondag 11 juli in het zonnetje gezet in het bijzijn van hun familie en kregen terecht een staande ovatie van de aanwezige leden.
In een tijd dat het steeds lastiger is om vrijwilligers te werven zijn dit de mensen met een gouden randje, waarop een club kan blijven bouwen!
De kracht van Luctor et Emergo blijft dan ook al die vrijwilligers die al jaren hun beste beentje voor de club zetten en daar is Luctor erg trots op!

Archief
Terug naar vorige pagina