Sportberichten


Plaatsing  
 
06-06-2010  

Arjen Robben waarschijnlijk toch maar WK

 

ROTTERDAM – Na een scan in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam zondagmiddag luidt de diagnose dat Arjen Robben een klein scheurtje in zijn linker hamstring heeft opgelopen. Robben raakte geblesseerd in de oefenwedstrijd tegen Hongarije.
De blessure zal worden behandeld door Dick van Toorn en Robben heeft goede hoop dat hij eind deze week alsnog naar Zuid Afrika kan afreizen. "Als je het rustig laat genezen ga je naar de vier tot zes weken toe. Daarom heb ik nu andere middelen nodig", sprak Robben. "Ik heb goede ervaringen met Van Toorn, hij heeft me eerder geholpen."
"Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij mij klaar gaat maken voor het WK", toonde hij zijn optimisme. "Ik weet dat hij tot veel in staat is, eventueel kan het in een week weer goed zijn. Aan mij zal het niet liggen",aldus Robben. "Ik wil er gewoon graag bij zijn als we daar wereldkampioen worden," zo zei hij in Studio Sport.
Bondscoach van Marwijk wacht gelaten af en reageerde vanuit Johannesburg dat hij voorlopig nog geen vervanger zal oproepen. Een vervanger kan nog tot zondag a.s. om 12.00 uur worden opgeroepen. In dat geval lijkt Jeremaine Lens de beste papieren te hebben.

Archief
Terug naar vorige pagina