Sportberichten


Plaatsing  
 
02-06-2010  

Smit over Pasveer: 'Wat is die jongen dom!'

 

ALMELO - Pasveer is nog steeds boos over de gang van zaken in 2006 toen hij dacht Martin Pieckenhagen te vervangen. Piecke tekende echter bij, terwijl Pasveer zou zijn toegezegd dat hij onder de lat zou staan bij Heracles. Pasveer vindt dat Heracles hem twee jaar van zijn carrière door de neus heeft geboord.
Over de clubleiding van Heracles heeft Pasveer zo mijn bedenkingen. Het zou niet netjes zijn gegaan. In het pak genaaid worden, zo kun je het noemen. Van de mensen aan de andere kant van de tafel verwachtte ik een oprechte houding. Het blijkt dat je in de voetbalwereld niet iedereen zo maar kunt vertrouwen. Ze kijken altijd naar hun eigen straatje.''aldus Pasveer in V.I.
Dit soort akkefietjes zullen me niet weer overkomen, aldus Pasveer. Voorzitter Jan Smit en algemeen-directeur Nico-Jan Hoogma hebben kennisgenomen van de teksten van Pasveer. De nieuwe doelman zal binnenkort ter verantwoording worden geroepen. Smit wil er met ingehouden verontwaardiging maar een zin over kwijt, Wat is die jongen dom en wat moet hij nog veel leren.''
Of er nog toekomst is voor Pasveer bij Heracles valt nog te bezien, vooral gezien het feit dat hij niet erg geliefd is bij de supporters.

Archief
Terug naar vorige pagina