Sportberichten


Plaatsing  
 
25-05-2010  

De Compaan komt tekort in Cruyff Court Finale

 

AMSTERDAM/ALMELO – Het voetbalteam van De Compaan had het moeilijk bij de landelijke finales in Amsterdam. De beste acht teams van basisscholen uit het land voetbalden op het voorplein van het Olympisch stadion in Amsterdam om de Cruyff Court Cup 2010. Het jongensteam van basisschool De Compaan uit Almelo, dat zich in Heerenveen had geplaatst tijdens de regiofinale Noord/Oost, moest het opnemen tegen geplaatste teams uit grote steden als Den Haag, Rotterdam, Amersfoort, enz.
Spijtig genoeg voor De Compaan was het voetbal van de tegenstanders van een hoger niveau waardoor De Compaan niet mee kon strijden om de prijzen. Toch was het voor de boys van de Compaan een mooie belevingsvolle en sportieve finaledag mede door het lekkere weer en de morele steun van de meegereisde supporters.
Het jongensteam van De Zonnewijzer uit Amersfoort ging er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor en plaatste zich voor een interlandwedstrijd op het Cruyff Court Dennis Bergkamp in Londen .
Bij de meisjes won De Dynamis uit Hoorn. Rondom de Cruyff Court Interland wordt er een compleet dagprogramma samengesteld, waarbij onder andere het stadion van Arsenal bezocht wordt.

Deze interland wordt mede mogelijk gemaakt door: De Nederlandse Ambassade, KLM, Sponsor Bingo Loterij, Arsenal en Islington County.

 

Fotoreportage (59 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina