Sportberichten


Plaatsing  
 
12-05-2010  

Hoogma in beeld bij Hamburger SV

 

HAMBURG - Na trainer Gert Jan Verbeek vertrekt bij Heracles Almelo wellicht ook algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. Volgens Bild is Hoogma bij Hamburger SV in beeld voor de functie van technisch directeur. Ook vorig jaar september werd Hoogma al getipt in die functie. Hoogma speelde tussen 1998 en 2004 voor HSV.
"Het belangrijkste is dat die persoon affiniteit heeft met HSV en dat hij goed kan omgaan met de media", schetst Horst Becker, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, het profiel. "Natuurlijk moet hij afkomstig zijn uit de voetballerij, we zoeken een voetbalman." Een nog aan te stellen technisch directeur krijgt de zeggenschap over de samenstelling van de selectie.
Het wachten is op de reactie van Hoogma zelf. Ruim een half jaar geleden liet de oud-verdediger weten dat hij op ‘korte termijn’ een dienstverband bij HSV niet zag zitten. "Ik wil de komende tijd graag belangrijk zijn voor deze club, maar dat ik in de toekomst nog wel iets voor HSV zou willen doen is geen geheim."
 

Archief
Terug naar vorige pagina