Sportberichten


Plaatsing  
 
25-04-2010  

Peter Olthof de beste in ZZ-springen St. Hubertus

 

ALMELO – Tijdens het concours hippique van de rijvereniging. St. Hubertus op een zonovergoten Twents Hippisch Centrum in Almelo wist Peter Olthof (Langeveen) met Wervelwind de gehele concurrentie te verschalken in de klasse ZZ twee fasen door foutloos te blijven en een supersnelle tijd van 30.02 seconden op de klok te zetten. De stalruiter van Stal Willy van der Ham troefde daarmee o.a, Eric ten Cate (Geesteren) met Vhamanta af die 30.69 seconden klokte en eveneens Hendrik Jan Schuttert (Ommen) met Undiamo HS die dik twee seconden later finishte.
Olthof had toch een goed weekend, want hij werd met Volant ook winnaar in de klasse M Klassiek en met Pinacolada derde in de klasse Z twee fasen.
Hendrik Jan Schuttert was net zo’n grote prijzenpakker want hij eindigde met Zudith HS als eerste in het Z twee fasen evenals Maaike Koopmans (Veeningen) met Dominick. Kirsten Rikkert (Enter) met Unlimited R.A.G. en Joukje Laarman (Westerhaar) met Utah werden beiden tweede voor Dennis Peters (Lonneker) met Utopia die net als Olthof derde werd.

< Jan Bril nam zaterdag een kijkje en schoot wat sfeerfoto's


Uitslagen springen paarden CH 2010 St. Hubertus
Uitslagen dressuur paarden CH 2010 St. Hubertus
Uitslagen springen pony's CH 2010 St. Hubertus
Uitslagen dressuur pony's CH 2010 St. Hubertus

Fotoreportage (19 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina