Sportberichten


Plaatsing  
 
20-04-2010  

DVO'71 na winst op Blauwwitters op promotieplek

 

NOG DRIE WEDSTRIJDEN TE GAAN EN WIJ BEPALEN WAT ER GEBEURD!!

Drie – een winst op BZSV de Blauwwitters is een goed resultaat en heeft tot gevolg dat we alles volledig in eigen hand houden.

Het was geen onaardige wedstrijd waarin onze ploeg weer veel kansen nodig had om tot doelpunten te komen. De Blauwwitters speelden alsof er geen gevaar bestond. Slechts twee spitsen terwijl ze nog minstens zes punten nodig hebben om degradatie of het spelen van de nacompetitie te ontlopen. Nou zo speelden ze totaal niet zodat, een uitzondering daargelaten, geen enkel gevaar te duchten viel van bv. een Robin van Wijk en een Herman Hiemstra die in het verleden aantoonden best de weg naar het doel te kunnen vinden.

Mesut Hoklek (weer hij) zette al in het begin de 0-1 op het scorebord en eigenlijk had het voor rust al een grotere voorsprong moeten zijn. Na rust kwam de thuisclub niet op het idee zich eens in te spannen voor een goed resultaat en kon DVO ’71 naadloos aanknopen waar het de eerste helft was geëindigd.

Maikel Nijmeijer en Hatchie Sen ontbraken vandaag dus werd Danny Kuipers weer als centrum verdediger geposteerd. Hij kreeg echter zoveel vrijheid dat hij zich regelmatig met de aanval kon bemoeien zonder dat dat gevaar achterin opleverde. Maar daardoor werd de druk op de laatste linie soms toch wat te groot en dat leverde geel op voor Claudio Francesco en zelfs een rode kaart voor Antonio Futa en dat is een gevoelige aderlating voor het duel van komende zaterdag tegen de CJV-ers in Deventer.

Het vasthouden van Jeroen Spin leverde een strafschop op voor DVO’71 en Danny Kuipers benutte dit buitenkansje genadeloos. Toen speelden we al met tien man en zelfs in die periode was DVO ’71 de bovenliggende partij. Hernane Machielsen werd door broer William op maat bediend en vlak voor tijd werd het 0-3. Het tegendoelpunt van Hiemstra was er slechts een voor de statistiek.

Hendry Bosch, DVO ’71

Archief
Terug naar vorige pagina