Sportberichten


Plaatsing  
 
11-04-2010  

Heracles laat punten liggen op Het Kasteel

 

ROTTERDAM - Heracles Almelo wist zaterdagavond slechts een punt over te houden uit de wedstrijd tegen Sparta. Trainer Verbeek vond dat de Heraclieden zich hadden laten aftroeven door het fanatieker spelende Sparta o.l.v. de nieuwe trainer Aad de Mos die zelf te fanatiek was en door scheidsrechter Luinge - die na dit seizoen gedwongen afscheid moet nemen - naar de tribune werd verwezen na te uitdrukkelijk commentaar op de leiding.
Op het matige veld kon Heracles haar favoriete snelle combinatiespel niet goed tot uiting brengen waardoor de fanatieke Spartanen zich steeds konden hergroeperen en bovendien ook nog gevaarlijk bleken met een uitstekend voetballende Duplan.
Everton zat zelfs helemaal niet in de wedstrijd en dat bleek ook nog eens temeer toen de Braziliaan kort voor rust een toegekende penalty mistte die volgens Verbeek ook nog wel door hem zelf of Ricky van den Berg gestopt had kunnen worden.
Verbeek wisselde in de rust Everton voor Armenteros, maar ook deze kon dit keer niet het verschil maken. Kort na rust namen de Heraclieden wel de leiding toen Dost zijn dertiende van het seizoen binnen tikte door het schot van Douglas de goede richting mee te geven. De beste man van het veld Duplan zette de Spartanen echter al kort er na weer langszij. Heracles bleef noodgedwongen met de rem er op spelen omdat Duplan gevaarlijk bleef. Beide ploegen kwamen echter niet meer aan scoren toe, zodat één puntje voor beide teams restte. Het eerste puntje voor de Spartanen in vijf wedstrijden.

< Meer foto's van Harrie Broeze op website
Heracles

Verbeek: Sparta was fanatieker.
Roerige wedstrijd voor de Mos.
Luinge: Een trainer moet zich ook beheersen
Commentaar Spartaspeler van Bueren.
Scheidsrechter Luinge wil nog wel door.


Sparta Rotterdam - Heracles Almelo 1-1
0-1 Dost (47)
1-1 Duplan (52)

Arbiter: Luinge
Geel: Viergever, Looms, Poepon, Knol
Bijzonderheid: Everton mist penalty (45+1)
Opstellingen:
Sparta Rotterdam: Seliga, Koenders, Knol, Adeleye, Slijngard, Van Bueren, Falkenburg (Bodul/46), Viergever, Duplan, Poepon, Abdul (John/59)
Heracles Almelo: Pieckenhagen, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Vejinovic (Fledderus /72), Douglas, Dost, Everton (Armenteros/46)

Archief
Terug naar vorige pagina