Sportberichten


Plaatsing  
 
29-03-2010  

Start outdoorseizoen Twents Hippisch Centrum

 

ALMELO - Het buitenseizoen in de hippische sport gaat deze week beginnen op de all weatherbodem van het Twents Hippisch Centrum te Almelo. Er wordt begonnen met een drietal oefendagen voor professionals en individuele ruiters/amazones. Zaterdag 3 april beginnen de eerste wedstrijden in de klassen B en L en ook daar zijn diverse aanmeldingen van professionals uit de regio die hun paarden willen laten wennen aan het buitenseizoen. Het totale aantal nu aangemelde starts voor de wedstrijddag bedraagt 378.

Oefenspringen Stalruiters
Op woensdag 31 maart en donderdag 1 april tussen 9.00 tot ca. 16.00 uur zijn er twee parcoursen beschikbaar voor professionals die onbeperkt van start kunnen gaan met al hun beschikbare paarden. De organisatie brengt daarvoor een vast tarief in rekening van € 60,- per stal, ongeacht het aantal meegebrachte paarden. Het springen en aanpassen van de hoogtes en afstanden kunnen door de ruiters op eigen initiatief worden aangepast. De organisatie verzoekt dringend om de lijn van de parcoursen in stand te laten. Andere ruiters en amazones
Oefenspringen Individueel
Voor individuele ruiters en amazones is er gelegenheid op vrijdag 2 april vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur te oefenen voor paarden en ponies. Dit is tegen een vergoeding van € 5,00 per combinatie per parcours. Aanvangshoogte is circa 40 cm. De hoogtes zullen regelmatig door onze medewerkers worden aangepast.


Men kan zich melden bij de ringmeester, wijziging van hindernishoogte bij +/- 10 aangemelde combinaties.


Startlijst springen klasse B en L 3 april a.s.

Archief
Terug naar vorige pagina