Sportberichten


Plaatsing  
 
23-02-2010  

Sisu start beginners-loopgroep

 

Deze trainingen zijn opgezet om Almelo en omstreken de gelegenheid te bieden onder begeleiding van een deskundige trainer te gaan “hardlopen.” Het is speciaal bedoeld voor die mensen die willen beginnen met hardlopen en tot nu toe weinig of niets gedaan hebben. Men mag de eerste 4 maandagen gratis “proeven” en moet dan als het goed bevalt en daar gaan we even van uit, zich als SISU lid aanmelden.

Er wordt gestart op maandag 15 maart op de atletiekbaan van SISU aan de Kolthofsingel onder deskundige leiding van een van onze gediplomeerde looptrainers. De training begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur. Na 6 maanden moeten de lopers doorstromen naar de reeds bestaande trimgroepen op b.v. de maandag- of woensdagavond of zaterdagochtend. Heeft men de smaak helemaal te pakken gekregen, dan kan men er ook voor kiezen om naar de zgn. “lange-afstand-groep” te gaan. Deze laatste groep traint op dinsdag- en donderdagavond. Heb je het idee of heeft de trainer het idee dat je al eerder kunt doorstromen dan kan dat natuurlijk altijd.

Lijkt het je wat kom dan op tijd op 15 maart naar de atletiekbaan, er is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Contributie gegevens en trainingstijden voor de vervolggroepen kunt u vinden op www.sisu.nl  onder het kopje “technische info”. Voor eventuele inlichtingen kunt u ook contact opnemen via nanny.karsten@sisu.nl  of bel 0546-861047.

Archief
Terug naar vorige pagina