Sportberichten


Plaatsing  
 
20-02-2010  

Luctor et Emergo terug op Nederlandse bodem

 

Dat een amateurvereniging de stap maakt om op trainingskamp te gaan in het buitenland is best vreemd, en komt niet vaak voor. En dat bleek ook zo te zijn. Het Titanic Hotel was een uitstekende plek ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft! Niet alleen Luctor et Emergo 4e klasse B had de reis naar Antalya gemaakt. Ook o.a. Zenit Sint-Peterburg, het beloftenelftal van Spartak Moskou, en de nummer 2 uit de Poolse competitie hadden de reis naar Antalya gemaakt. We waren als amateurclub dus in goed gezelschap.

De overgang van -5 in Nederland naar +22 in Turkije betekende heerlijk weer om te trainen. Elke dag stond er voor Luctor et Emergo een 2 uur durende training op het programma. Maandag en dinsdag werd er 2 keer getraind. Op het strand werd flink aan de conditie gewerkt en op een uitstekend gemillimeterde grasmat kon goed worden getraind. De omstandigheden waren dus perfect!

Luctor et Emergo is een club met ambitie dat graag hogerop en vooruit wil. Deze jonge en gretige selectie kan onder leiding van de zeer ambitieuze Rene Woesthuis nog steeds stappen maken. Dit trainingskamp is het voorbeeld dat Luctor et Emergo een bepaalde weg is ingeslagen. En waar deze weg gaat eindigen, zal aan het eind van het seizoen duidelijk worden. Promotie naar de 3e klasse zal in ieder geval erg mooi zijn!

Robbie Barends
Speler Luctor et Emergo 1
 

Archief
Terug naar vorige pagina