Sportberichten


Plaatsing  
 
13-01-2010  

FC Twente volkomen van slag

 

LA MANGA (Spanje) – De trotse koploper van de ere-divisie is volkomen van slag kort voor de hervatting van de 2e helft van het seizoen. Verloor het eerder een oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen, dinsdagavond ging het fors onderuit tegen Anderlecht.
Na 20 minuten stonden de Tukkers al achter met 0-3 en na de rust moest de gifbeker helemaal leeg, want de Belgen maakten er nog eens twee bij.
FC Twente kon niet beschikken over de geblesseerden Douglas, Ruiz, Boschker en Michailov terwijl de Ivoriaan Tioté interland verplichtingen heeft. Vierde reserve-doelman Nick Hengelman werd kort voor tijd ingevlogen omdat ook derde doelman Pauwe niet fit bleek. Al met al een slechte generale voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht dit komende weekend.

< Daarnaast dreigt ook een aderlating omdat Juventus en Wolfsburg belangstelling hebben voor Douglas. FC Twente voorzitter Joop Munsterman zegt onder geen beding in de winterstop basisspelers te laten gaan. Juve zou 6 miljoen euro geboden hebben. In Wolfsburg wordt gepreveld dat FC Twente 10 miljoen euro zou hebben gevraagd voor de 21-jarige Braziliaanse verdediger, melden diverse media.

Archief
Terug naar vorige pagina