Sportberichten


Plaatsing  
 
08-12-2009  

Jubilarissen AWV De Zwaluwen gehuldigd


sportfoto.nl
 

ALMELO - Tijdens de algemene ledenvergaderingvan de Almelose Wielervereniging De Zwaluwen zijn Gerrit Pluimers en Bertus Slot door de KNWU onderscheiden met de KNWU speld. De twee oud renners uit Enter kregen de speld vanwege hun 50 jarig lidmaatschap en alle werkzaamheden die ze voor de vereniging hebben verricht.
Gerrit Pluimers was een van de mede bouwers van het eerste clubhuis van de Almelose wielerclub en rijdt nog altijd met veel plezier zijn rondjes op de fiets door het Twentse land. Zijn plaatsgenoot Bertus Slot was een bescheiden renner qua uitslagen. Naast de fiets was hij actief in diverse functies binnen de club en was een periode waarnemend voorzitter. Naast de 50 jarige jubilarissen waren er ook nog aantal 25 jarige leden die in het zonnetje gezet werden.

Het bestuur van de Zwaluwen blikte tevreden terug op 2009 en heeft vertrouwen in 2010. Oud renster Helma Nagel tradt toe tot het bestuur en in de loop van 2010 wil het huidige bestuur nog een aantal nieuwe bestuursleden presenteren.

Archief
Terug naar vorige pagina