Sportberichten


Plaatsing  
 
28-11-2009  

Heracles zegeviert ternauwernood tegen Roda JC


Bas Dost aait Overtoom over zijn bol nadat deze de corner ineens inschoot.
 

ALMELO - Ondanks een riante 3-0 voorsprong heeft de Almelose ploeg ternauwernood de drie punten in Almelo weten te houden. In een wedstrijd - die aan beide kanten zeer aanvallend verliep - stond na 93 minuten de eindstand 3-2 op het bord.

De Almelose ploeg rustte met 1-0. Al vroeg in de eerste helft scoorde Everton Ramos da Silva doordat goalie Bram Castro zijn schot niet kon vasthouden. Everton tikte daarop de bal langs de verdedigers. In het tweede deel van de eerste helft was Anouar Hadouir (Roda JC) erg dichtbij, zijn schot werd gestopt door Dennis Telgenkamp. Direct erna kopte Yulu Matondo de bal tegen de lat.

De tweede helft werd de stand tot 2-0 en 3-0 opgehoogd door Bas Dost en Willy Overtoom die een corner in een keer binnen draaide. Na het wisselen van de aanspeelpunten van Heracles (o.a. Bas Dost) werd het nog erg spannend. In de laatste 10 minuten scoorde Mads Junker en Pa-Modou Kah de 3-1 en 3-2, maar gelukkig hield de Almelose ploeg de punten thuis.

Commentaren Gertjan Verbeek, Bas Dost, Roda trainer van Veldhoven 
Bij de persconferentie werd het sfeertje tussen Verbeek en van Veldhoven grimmig. Verbeek zei dat hij gelukkig geen kunstgebit had anders zou dat van verbazing uit zijn mond zijn gevallen gelet op het commentaar van zijn collega.

Fotoreportage (32 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina