Sportberichten


Plaatsing  
 
28-11-2009  

Getergd Heracles kan afstand nemen

 

ALMELO – De wedstrijd van Heracles Almelo thuis tegen Roda JC kan cruciaal zijn voor de Almeloërs. Bij winst is namelijk te verwachten dat de ploeg van Gertjan Verbeek zich vast in de subtop speelt omdat een blik naar onderen in de ranglijst leert dat daar dit weekend daar de nodige klappen kunnen vallen.
Naaste concurrent Sparta moet tegen kampioenskandidaat PSV, VVV moet uit naar AZ, Vitesse krijgt Ajax op bezoek, Willem II moet het opnemen tegen koploper Twente, Heerenveen zal de punten wel pakken tegen RKC, Groningen en NEC vechten het met elkaar uit en ADO krijgt nummer vier van de ranglijst Feijenoord op bezoek.
Kortom veel perspectief voor Heracles Almelo als het zelf weet te winnen met Piecke op de tribune - Dennis Telgenkamp staat vanavond in het doel - en een geblesseerde Maertens die wordt vervangen door Peter Reekers. Na twee nederlagen op rij kan een overwinning vandaag extra zoet zijn gelet op de wedstrijden van de achtervolgende concurrenten. Verbeek verwacht vanavond in ieder geval een getergd Heracles. 

< Peter Reekers staat vanavond in de basis

Archief
Terug naar vorige pagina