Sportberichten


Plaatsing  
 
03-11-2009  

AKC/ERMASPORT en coach Blokhuis uit elkaar

 

Persbericht:
Dinsdag 3 november is de selectie van AKC/ERMASPORT ingelicht dat het bestuur en de topsportcommissie van AKC hebben besloten per direct afscheid te nemen van Gerard Blokhuis als trainer/coach van de selectie van de Almelose ploeg. De reden om afscheid te nemen van Blokhuis zijn de tegenvallende resultaten van AKC op het veld en het feit dat er geen chemie tussen de coach en de ploeg is. AKC zal de opvolging de komende tijd intern oplossen en is naarstig op zoek naar een nieuwe trainer/coach.
Blokhuis was in de tweede helft van de tachtiger jaren ook coach van AKC, met hem wist de Almelose ploeg destijds goede resultaten te bereiken en was een geduchte tegenstander voor topkorfballend Nederland. Deze prestaties wist Blokhuis in zijn eerste seizoen niet te herhalen.
AKC organiseert komende zaterdag het ROC B2B topzaalkorfbaltoernooi met deelname van korfballeague clubs DALTO uit Driebergen en OVVO/De Kroon uit Maarssen ter voorbereiding op de zaalcompetitie. AKC komt uit in de Hoofdklasse zaal.

Archief
Terug naar vorige pagina