Sportberichten


Plaatsing  
 
02-11-2009  

Heracles verslaat FC Utrecht in levendig duel

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft zich een zeer goede dienst bewezen. De Almelose ploeg won in een levendig duel - na een 0-1 achterstand - met 3-1 van FC Utrecht. Hierdoor heeft de Almelose ploeg zich steviger genesteld in de 'subtop'.

Het duel ontvlamde na 15 minuten. Heracles kwam op achterstand nadat de volkomen vrij staande Michael Silberbauer de bal buiten bereik van Pieckenhagen in het Almelose doel kopte uit een vrije trap van Nasare. Heracles werd feller en na 20 minuten ging het publiek achter de Almelose ploeg staan, wat leidde tot meer veerkracht in het Almelose elftal. Willy Overtoom zette een combinatie met Everton op en schoof de bal beheerst langs doelman Michel Vorm (23e). Enkele minuten later kopte Everton Ramos da Silva de bal binnen (31e) uit een voorzet van rechts nadat Mark Looms deze op een haar na miste. Tot de rust bleef de 2-1 op het scorebord.

Vlak na rust besliste de Almeloërs de wedstrijd definitief. Darl Douglas tikte beheerst de 3-1 binnen en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Heracles Almelo-FC Utrecht 3-1
0-1 Michael Silberbauer (15.)
1-1 Willy Overtoom (23.)
2-1 Everton Ramos da Silva (31.)
3-1 Darl Douglas (47.)

Verbeek zag een goed Heracles 
Overtoom: verrassend goed 
Du Chatinier zag weinig strijd

Fotoreportage (40 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina