12-10-2009

SVVN verliest thuis van DVO ´71

NIJVERDAL - DVO ’71 leverde afgelopen zaterdag weer een hele goede prestatie door de favoriet voor de titel, het Nijverdalse SVVN , in Nijverdal de punten afhandig te maken. DVO ’71 moest aantreden zonder een aantal vaste basisspelers maar vocht zich over deze handicap heen. Alex Galici zat zijn laatste wedstrijd schorsing uit en Hernane Machielsen is op de weg terug van een hamstringblessure. Al in de eerste minuten drong SVVN fel aan en kon DVO doelman Roy Schlosser zich onderscheiden. Al na tien minuten kwam DVO ’71 op 0-1 op het bord wat later goed bleek te zijn voor de drie punten. Een snelle aanval die DVO ’71 opzette bracht de bal bij de snelle en bewegelijke Sander van der Veen die Mesut Hoklek wist te vinden die op fantastische wijze afrondde. Voor SVVN het sein er nog feller en nog harder in te gaan. Bij SVVN kon Sander Middelesch zich niet meer beheersen en raakte een DVO’er . De rode kaart was dan ook terecht en zo was het al de tweede achtereenvolgende wedstrijd dat een SVVN-er uit het veld werd gestuurd.
Na rust met een mannetje meer hielt SVVN de overhand en moest DVO’71 toezien dat het nog wat stappen moet maken om ook dit niveau te bereiken.  Dank zij Roy Schlosser bleef de 0-1 maar op het bord staan en kon DVO’71 de slotfase weer naar zijn hand zetten.

door: Hendry Bosch - DVO'71

<< plus foto en verslag website SVVN: SVVN mist kans op kans, op kans

Commentaren op website DVO'71 over het wedstrijdverslag van Hendry Bosch

1.Comment by hendry bosch, 13-10-2009 at 10:34
Nee ik denk het niet want als je zoveel kansen mist en het niet voor elkaar krijgt om er ook maar één in te schoppen en dan uit gefrustreerdheid zo gaat inkomen zoals Middelesch dat je eruit gestuurd wordt dan krijg je precies wat je verdiend en dat was de trechte nederlaag.

2.Comment by Ben, 13-10-2009 at 10:26
OOK SVVN MOET ERAAN GELOVEN deze kop staat er boven maar het zou moeten zijn "SVVN KRIJGT NIET WAAR HET RECHT OP HAD "