Sportberichten


Plaatsing  
 
22-09-2009  

Heracles Almelo bekert verder in de KNVB Beker

 

ALMELO - Heracles Almelo heeft vanavond zijn bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk (die op de laatste plaats staat van de Eredivisie) gewonnen. In de 77ste minuut scoorde Kwame Quansah het enige doelpunt van de wedstrijd. Door van dichtbij de bal in te knikken.

In de eerste helft kon Heracles Almelo het veldoverzicht niet om te zetten in doelpunten. De Almelose voorhoede kwam vaak dichtbij het doel van Jurgen Wevers maar kwamen niet tot score. Halverwege de eerste helft nam Heracles gas terug waardoor het RKC Waalwijk in het spel liet komen. Hierdoor ontstond een grote kans voor Fouad Idabdelhay; zijn schot ging rakelings naast het doel van Martin Pieckenhagen. Mark-Jan Fledderus kreeg een grote kans maar zijn schot trof de lat.

In de tweede helft ging Heracles door waarmee het de wedstrijd begon. Na de entree van Vojtech Schulmeister werd het gevaarlijker voor het doel van Wevers. In de 77ste minuut knikte Kwame Quansah de bal in het doel. Zijn doelpunt bleek de winnende te zijn. Heracles mocht van geluk spreken dat een levensgrote kans voor RKC Waalwijk naast het doel van Pieckenhagen verdween.

Tijdens de persconferentie raakte Gert-Jan Verbeek geïrriteerd over een vraag van een journalist. Gert-Jan Verbeek liet zichtbaar ontevreden weten dat hij vond dat Heracles Almelo verdiend had gewonnen en RKC Waalwijk slechts één grote kans had gehad. Toen de journalist hem een uitgebreidere reactie probeerde te ontlokken bedankte hij voor de persconferentie en liep weg.

Fotoreportage (22 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina