Sportberichten


Plaatsing  
 
09-07-2009  

Open Dag Heracles Almelo komende zondag

 

Vanaf de parkeerplaats bij de woonboulevard kan men met een gratis truck vervoerd worden naar de Open Dag van Heracles Almelo. Bij de Open Dag zijn tal van leuke en spectaculaire attracties, waaronder een voetbalparcours, Dizzy and Run en een draaimolen. Dit jaar heeft Heracles Almelo een primeur op de Open Dag, namelijk Bossaball. Bossaball is een nieuwe sport die volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira combineert. De sport is erg populair in Brazilië en nu ook te zien bij de Heracles Almelo Open Dag. Probeer de sport zelf uit of kijk naar een geweldige demonstratie voor meer informatie over Bossaball kijkt u op www.bossaball.com

Tijdens de Open Dag gaat de Fanshop weer groots uitpakken met de nieuwe kleding en mooie acties. Uiteraard zal er weer gezellige muziek zijn van een grote roadshow. Tijdens de Open Dag is in de BusinessClub een optreden voor de jeugd.

De Open dag zal nog veel meer verrassingen in petto hebben! Zo zal zanger Martin Dams zijn nieuwe CD ‘Het kan allemaal in Almelo’ presenteren en ten gehore brengen op de verschillende podia. Deze hit-cd is zondag tevens te koop.

Zondag 12 juli, Polman Stadion, vanaf 12.00 uur: Open Dag Heracles Almelo!

Archief
Terug naar vorige pagina