Sportberichten


Plaatsing  
 
27-06-2009  

Van der Linden en Storm naar Heracles?


Storm begon op vijfjarige leeftijd te voetballen bij een regionale club. In 2001 kwam hij terecht in de jeugdopleiding van AGF Århus, toentertijd een club uit de SAS Ligaen. Hier groeide hij uit tot jeugdinternational, maar tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het niet. Om die reden verhuisde hij in 2003 naar Heerenveen. in 2007 speelt hij ook hier nog in de jeugdopleiding, hoewel hij al wel enkele optredens op het hoogste niveau heeft gemaakt, toch werd besloten om Bo's contract niet te verlengen waarna hij is overgestapt naar FC Nordsjælland.
 

ALMELO - Heracles Almelo roerde zich nog amper op de spelersmarkt, zij het dat de club het afgelopen seizoen wel vier eerste elftalspelers zag vertrekken. Bij de supporters en zakenlieden die de club steunen neemt het gemor en de twijfel dan ook toe voor het komende seizoen omdat de club zich tijdens de winterstop geen versterking zocht en ook nu nog niet echt eerste elftalspelers wist te contracteren. De laatste training van de week bij Heracles Almelo is echter voer voor speculaties. Bij de eredivisionist maakten namelijk de Deen Bo Storm en Antoine van der Linden hun opwachting.
De entree van Van der Linden (ex- Fc Groningen) kan opvallend genoemd worden. Van der Linden sprak zelf reeds over een dienstverband met Heracles en heeft het geïnteresseerde SC Cambuur al afgezegd. Ook Storm is geen onbekende in Nederland. De middenvelder (22) speelde in het seizoen 2006/2007 drie keer in de hoofdmacht van Sc Heerenveen. Zijn contract werd echter niet verlengd. Saillant detail: Huidig Heracles-trainer Gertjan Verbeek zwaaide toen de scepter bij Heerenveen.

Archief
Terug naar vorige pagina