Sportberichten


Plaatsing  
 
06-06-2009  

Keepersclinic Brian van Loo groot succes.

 

Alle groepen werden door ervaren keeperstrainers van PH bij de desbetreffende oefeningen begeleid en gecoacht. Het kunstgrasveld was in vier stations (20 minuten per onderdeel) verdeeld waarbij de keepers diverse technieken werden aangeleerd.

Na verloop van tijd sloop de vermoeidheid toe en werden de zweetdruppels, ondanks het frisse weer, zichtbaar en werd de waterfles regelmatig gebruikt. Na afloop van de clinic werd er een foto van alle deelnemers gemaakt en werden er flesjes Extran uitgedeeld om de dorst te lessen.
Nu kon er genoten worden van een demonstratie die door Brian van Loo, Lars Koezen (C-jeugd) en Christiaan Vroom (A-jeugd) werd gegeven. Diverse complimenten gingen richting de keepers nadat de moeilijkste ballen met ogenschijnlijk het grootste gemak tegen werden gehouden. Toch mooi om te zien dat er in de diverse leeftijdsgroepen goede talenten rondlopen!
Na de geweldige demonstratie reikte Brian aan elke deelnemer een mooi certificaat van deelname uit en kreeg Gerwin nog een gesigneerd shirt van FC Groningen om deze in het jeugdhonk van PH te hangen. Ook kreeg de (vermoedelijke) keeper van het 1e elftal Patrick Hofland symbolisch het keepershirt voor het nieuwe seizoen uitgereikt. Dit shirt zal het komende seizoen door ALLE keepers van PH worden gedragen!!
 

Archief
Terug naar vorige pagina