Sportberichten


Plaatsing  
 
17-05-2009  

Bekerkoorts in heel Twente

 

Supporters teruggestuurd naar Twente

ROTTERDAM - Voor de bekerfinale tussen FC Twente en Heerenveen heeft de politie in Rotterdam drie bussen met voetbalsupporters teruggestuurd naar Twente. Het gaat in totaal om 125 supporters. Deze supporters waren in twee bussen naar Rotterdam gereden maar zijn daar geweigerd omdat zij op de heenreis in de bussen vernielingen hebben aangericht. In de betreffende bussen met deze supporters heeft de politie tevens cocaïne aangetroffen. De bussen met 125 supporters zijn zondagavond rond 22.30 uur onder begeleiding van ME in Enschede aangekomen.

De politie start maandag een onderzoek naar de gebeurtenissen. In Rotterdam kon men geen aanhoudingen verrichten omdat zondagmiddag niet duidelijk was wie precies waarvoor verantwoordelijk was. In verband met het onderzoek heeft de politie in Rotterdam de identiteitsgegevens van de betrokken supporters geregistreerd. Ook zijn van alle betrokken supporters foto’s gemaakt.

De politie Twente heeft zondagavond in de binnenstad van Enschede vier mensen aangehouden voor vechtpartijen en het verstoren van openbare orde. 

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina