Sportberichten


Plaatsing  
 
07-05-2009  

Transfernieuws Heracles Almelo

 

Doelman Remko Pasveer (25) wordt door Heracles ook komend seizoen verhuurd aan Go Ahead Eagles. Hij kwam tot nu toe in alle 37 competitieduels van Go Ahead in actie. “Remko komt in Deventer veel aan spelen toe en doet dus veel ervaring op. Dat is een goede zaak. Na komend seizoen hebben wij een optie om zijn contract te verlengen”, aldus Algemeen Directeur Nico Jan Hoogma.

Dennis Rosink (21) zal ook komend seizoen uitkomen voor Heracles Almelo. De club lichtte de optie in het contract van de middenvelder waardoor hij tot de zomer van 2010 vastligt. Rosink komt voort uit de eigen opleiding en speelt de afgelopen seizoenen voor Jong Heracles Almelo. Tot een officieel competitiedebuut in het eerste elftal kwam het nog niet.

Bartek Pacuszka (19) keert per 1 juli terug naar FC Twente. De Poolse verdediger kwam afgelopen winter op huurbasis over uit Enschede en speelde uit tegen De Graafschap in het eerste elftal. FC Twente lichtte de optie op Bartek zodat hij zich na dit seizoen weer in Enschede moet melden.

Heracles neemt na dit seizoen afscheid van Lukas Bajer (24). De Tsjech kwam vorig jaar op huurbasis over van Sigma Olomouc met een optie tot koop. “Er is helaas niet uitgekomen wat we vooraf hadden gedacht”, aldus Algemeen Directeur Nico Jan Hoogma. “Lukas heeft tot nu toe twee keer in de basis gestaan van het eerste en is enkele keren ingevallen. We hadden tot 31 mei een koopoptie maar hebben besloten die niet te lichten.”

Archief
Terug naar vorige pagina