Sportberichten


Plaatsing  
 
06-05-2009  

Bij handhaving groot slotfeest Hart voor Heracles!

 

ALMELO - Als Heracles Almelo erin slaagt om zondag het verblijf in de eredivisie met een vijfde seizoen te verlengen, houdt supportersvereniging Hart voor Heracles aansluitend op de wedstrijd een groots slotfeest.

In voorgaande jaren werd het slotfeest altijd enige tijd na het eind van de competitie gehouden. Omdat de selectie bij handhaving volgende week een paar dagen op stap gaat en vervolgens vakantie heeft, is besloten het slotfeest dan zondag meteen te houden. Mits dus handhaving een feit is, maar daar gaan de supporters stilletjes wel van uit.

Vanaf 17.00 uur zullen er artiesten optreden op een podium buiten, op het veld, voor het supporterscafé. Onder hen Shantykoor de Oostvaarders, Harry Tienstra, Patrick ter Haar en Humphrey de Groot.
Vanaf 18.00 uur wordt het feest voortgezet in het café zelf. Ook de selectie zal daarbij aanwezig zijn. De Speler van het Jaar wordt bekend gemaakt en er wordt afscheid genomen van spelers die vertrekken. En natuurlijk heeft HvH ook nog enkele verrassingen in petto. De muziek wordt verzorgd door het discoteam van Sjisjo en ook de Heeren van Almelo zullen hun Heracles-lied nog eens ten gehore brengen.

Het feest is voor iedereen gratis toegankelijk.

Archief
Terug naar vorige pagina