Sportberichten


Plaatsing  
 
03-12-2008  

Overijsselse Sportverkiezingen 2008


Sportman van het jaar 2007 werd springruiter Gerco Schröder.
 

De sportchefs Walter van Zoeren (de Stentor) Henk van Schuppen (Tubantia), Frans Leushuis (RTV Oost) en directies van TC Tubantia, De Stentor en RTV Oost zijn enthousiast over de gezamenlijke aanpak. Het was een lang gekoesterde wens om tot officiële samenwerking te komen bij de jaarlijkse sportverkiezingen, die voortaan de naam ‘Overijsselse Sportverkiezingen’ zullen dragen. Volgende week woensdag 10 december worden de nominaties voor 2008 bekendgemaakt. Vanaf die dag kan het publiek een stem uitbrengen via www.rtvoost.nl en de websites van De Stentor en TC Tubantia.

De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2008 zullen worden bekendgemaakt op de eerste zondag in het nieuwe jaar (4 januari). RTV Oost organiseert i.s.m. Tubantia en De Stentor naar goed gebruik een feestelijke uitreiking waar vele coryfeeën uit de Overijsselse sportwereld te gast zullen zijn. De bekendmaking is alleen toegankelijk voor genodigden. De beste sportman, sportvrouw en sportploeg van Overijssel krijgen dit jaar een gloednieuwe kristallen award uitgereikt, waarin met laser ondermeer de contouren van Overijssel zijn aangebracht en natuurlijk hun kersverse titel. Naast de prijzen voor de beste sporters worden op 4 januari ook de ‘Jaap Stam Award’ (Overijssel-promotie) en de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ uitgereikt.

Overijsselse sportverenigingen kunnen vanaf 10 december met hun eigen website aan de verkiezingen deelnemen en zo 1000 euro voor hun clubkas verdienen. HHC Hardenberg was op 6 januari van dit jaar de eerste club die dit bedrag kreeg uitgereikt. Meer informatie hierover is vanaf woensdag 10 december te vinden op www.rtvoost.nl.

Archief
Terug naar vorige pagina