Sportberichten


Plaatsing  
 
04-11-2008  

Hart voor Heracles ontvangt Eric Braamhaar

 

ALMELO - Supportershome Hart voor Heracles, Dinsdag 18 november a.s. Entree vrij 

Avond met scheidsrechter Eric Braamhaar

Maken Nederlandse scheidsrechters te veel beoordelingsfouten? Zijn er te weinig Dick Jols en Roelof Luinges? Gaat de KNVB niet te ver als ze een onderzoek instelt als een speler kritiek op de leiding uit? En moeten videobeelden al tijdens de wedstrijd worden gebruikt om te beoordelen of er echt een overtreding is gemaakt en een penalty op zijn plaats is?
Deze en andere ‘scheidsrechtersvragen’ kunnen op dinsdagavond 18 november a.s. worden voorgelegd aan scheidsrechter Eric Braamhaar.
De toparbiter uit Enter komt dan een avond verzorgen in het supporterscafé Het Hart.
Eerst zal Braamhaar een algemene presentatie geven en iets vertellen over zijn carrière als scheidsrechter. Ook verzorgt hij een kleine spelregelquizz.
Na de pauze licht hij aan de hand van beelden spelsituaties en scheidsrechterlijke beslissingen toe. Vervolgens is er gelegenheid om vragen aan Braamhaar te stellen. Vragen kun je ook al van tevoren indienen via de site van de supportersvereniging.
De avond, die is georganiseerd door de supportersvereniging Hart voor Heracles, begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Archief
Terug naar vorige pagina