Sportberichten


Plaatsing  
 
07-07-2019  

Heracles huurt Mauro Jr en contracteert Szöke

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft opnieuw haar slag geslagen op de transfermarkt. Van PSV komt Mauro Junior over. De Braziliaan is gehuurd voor de periode van één seizoen om meer speelervaring op te doen in de eredivisie. De jongeling geldt als een groot talent en tekende in 2017 bewust voor 4 jaar bij PSV met de wil om te slagen.

Van Fc Köln komt de Serviër Adrian Szöke over. Hij speelde al in het Servisch nationale team onder de 18. Bij Fc Köln fungeerde hij vaak als schaduwspits op het tweede niveau waarin hij vorig seizoen 12 keer tot scoren kwam.

Eerder al haalde Heracles Almelo Navajo Bakboord en Teun Bijleveld van Jong Ajax binnen waarvoor zij uitkwamen in de Keukendivisie.
De Almelose club shopte ook in Zuid Duitsland bij SpVgg Unterhaching waar het de Griek Orestis Kiomourtzoglo wist te strikken. Op Mauro Junior na die werd gehuurd, tekenden alle jonge talenten voor twee jaar met de optie van een verlenging van een jaar.  

Heracles Almelo maakte de overeenkomsen met Mauro Jr en Adrian Szöke officieel bekend tijdens de familiedag van Heracles Almelo. Naar schatting kwamen daar vandaag zo'n 15.000 bezoekers op af. De club bereikte ook een nieuw record bij de verkoop van seizoenkaarten.

Archief
Terug naar vorige pagina