Sportberichten


Plaatsing  
 
06-07-2019  

Rom Vermunt scoort op Almelose Ruiterdagen

 

ALMELO – In de ZZ-licht dressuur, de zwaarste dressuurproef tijdens de Almelose Ruiterdagen,  reed Rom Vermunt met Haciëndo naar een eerste en derde plek in de vrijdag twee verreden proeven. De rij-instructeur uit Geesteren hield daarmee de Twentse eer hoog in het nationale veld van concurrenten.
In rubriek 115A behaalde Vermunt een score van 250,5 punten, goed voor een derde plek achter Margreet Prosman (Harmelen) met Hublot die nipt 2 punten hoger scoorde. De Brabander Lars op ’t Hoog behaalde in deze rubriek met Handretti de hoogste dagscore die door de jury werd beloond met 266,5 punten.
In rubriek 116A reed Vermunt zijn paard Haciëndo voor een andere jury naar een winnende score van 139 punten. Prosman werd hier met Hublot (233 pnt.) wederom tweede voor de Rijssense Ashly Langevoort die met Happy Dancer 230,5 punten kreeg toebedeeld.

<< In de Fairfax finale Kür op Muziek werd Annemieke Vincourt (Zuidwolde) met High Sociëty de winnares van het Fairfax dressuurzadel. Zij reed een gemiddelde van 75 procent. Lars op ’t Hoog werd met Handretti als tweede geklasseerd met een gemiddelde score van 73,38 procent. De Brabantse Rosalie Mol werd met minder dan eenprocentpunt minder derde op Indigo, het paard waarmee ze vorig jaar in Almelo nog derde werd in de klasse M

< Annemiek Vincourt ontvangt hier het fraaie dressuurzadel beschikbaar gesteld door de Britse fabrikant Fairfax.

Klik hier voor alle uitslagen in dressuur en springen (paarden en pony's)
 

Archief
Terug naar vorige pagina