Sportberichten


Plaatsing  
 
15-05-2019  

Walking Football Interland in Polman Stadion

 

ALMELO – Op zaterdag 8 juni is er een heuse interland Nederland-Duitsland  ‘Walking Football’ in het stadion van Heracles Almelo. Het 55+team van de Rotary Club Ambt Almelo speelt dan om 19.30 uur een wandelvoetbalwedstrijd tegen de Rotary-broeders uit het Duitse Herford aansluitend op de dagen van de 4e editie van de Almelo City Cup die op 5, 6 en 7 juni 40 teams herbergt uit verschillende landen.

De wedstrijd tussen de Rotarians moet gezien worden als promotie van het wandelvoetbal onder de naam Walking Football Oldstars. Dankzij sponsoren is er namelijk ook wat geld beschikbaar om die promotie van het initiatief door het Nationaal Ouderenfonds te stimuleren onder oudere Almeloërs onder het motto ‘Je bent zo jong als je je voelt en nooit te oud om te leren’.
Rennen is er niet bij, evenals slidings en ook mag de bal niet hoger gespeeld worden dan de heup. Kortom gewoon actief bezig zijn en gezondheid bevorderend.

Over de Rotary
De Rotary Club Ambt-Almelo is een groep van enthousiaste mensen uit verschillende beroepsgroepen die elkaar verrijken met kennis en gezamenlijk projecten organiseren die bijdragen aan de maatschappij. De Rotaryclubs in Nederland maken deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International.

Archief
Terug naar vorige pagina