Sportberichten


Plaatsing  
 
03-05-2019  

Vrij entree bij oefenduel Heracles

 

ALMELO – Door de aangepaste competitieagenda vanwege Ajax in de Champions League, heeft Heracles een onderling oefenduel ingelast tegen de reserves.
Voor wie nog nooit in het stadion van de Heraclieden is geweest, een mooie gelegenheid om dit onderlinge oefenduel te bekijken. De toegang is gratis.
De wedstrijd begint zondag 5 mei om 12.00 uur.
De toegang is louter via ingang 1 aan de linkerkant van het Polman Stadion dat na afloop van de huidige competitie een andere naam krijgt.

Laatste thuisduel
Met nog 2 wedstrijden te gaan in de competitie speelt Heracles Almelo het laatste thuisduel op zondag 12.00 mei om 14.30 uur tegen het bezoekende Excelsior. De Rotterdammers hebben de punten hard nodig voor klassebehoud en Heracles eveneens voor plaatsing in de Play Offs om Europees voetbal. Daarna volgt nog de uitwedstrijd tegen PSV.

Seizoenkaarthouders
Tot uiterlijk 13 mei hebben seizoenkaarthouders nog het recht om hun huidige zitplaats te verlengen voor het seizoen 2019-2020. Wees er dus snel bij want daarna komen de resterende plaatsen in de ‘vrije’ verkoop. Klik hier voor alle informatie.

Archief
Terug naar vorige pagina