Sportberichten


Plaatsing  
 
25-02-2019  

Fledderus zoekt het hogerop via Groningen

Tim Gillissen opvolger bij Heracles Almelo?

In het seizoen 2004-2005 werd Tim Gillissen met Heracles Almelo kampioen van de Eerste Divisie. Daarna volgde nog een voetbalcarrière bij Go Ahead Eagles en NAC. In 2014 werd Gillissen aangetrokken door de KNVB gerelateerde stichting 'Meer dan Voetbal' om vervolgens hoofd jeugdopleiding bij NAC te worden.
Nu keert de geboortige Enschede√ęr terug naar 'Oale Groond' om directeur technische zaken bij Heracles Almelo te worden. Eenzelfde functieaanbod bij NAC wees hij af !
 

ALMELO – Mark-Jan Fledderus (36), amper een jaartje technisch-directeur bij Heracles Almelo, zoekt zijn carrièreperspectief in het hoge Noorden bij Fc Groningen waar hij Ron Jans als manager technische zaken opvolgt.
De in Coevorden geboren Fledderus was als speler ook actief bij Fc Groningen maar had bij Heracles wel zijn meest succesvolle spelersperiode tot een afgescheurde kruisband daar een einde aan maakte.
Na het vertrek van Nico-Jan Hoogma werd Fledderus een nieuwe carrièrekans geboden, maar al na een jaar laat hij de Almelose club achter zich, want er gaat kennelijk ‘niets boven Groningen’. ‘Kwartiermakers’ voor Fledderus in het Groningse de oud- ploeggenoten en ex- Heraclieden Mike te Wierik, Thomas Bruns, Paul Gladon en Iliass Bel Hassani. 

In het persbericht van Heracles Almelo nette woorden van algemeen-directeur Rob Toussaint: "Wij vinden het jammer dat Mark-Jan vertrekt, maar wensen hem succes met zijn nieuwe uitdaging bij FC Groningen.” Fledderus is officieel tot 1 april in dienst van Heracles Almelo. Komende maand zal in het teken staan van overdracht. Toussaint: “Achter de schermen zijn wij druk bezig om invulling te geven aan de positie die vrijkomt.”

Inmiddels meldt Tubantia dat Heracles Almelo al een opvolger heeft gevonden in de persoon van   Tim Gillissen (36) die bij NAC verantwoordelijk was voor de jeugdopleiding. Op Breda Vandaag wordt het vertrek maar Almelo als zijnde zeker aangekondigd. De geboortige Enschedeër speelde bij Heracles Almelo van 2002 tot 2005.
Vanmiddag om 16.00 uur wordt Flederus bij Fc Groningen gepresenteerd. daarna mogelijk weer een bericht uit Almelo met Gillissen als benoemde opvolger bij Heracles.
(En ja hoooor!)

Archief
Terug naar vorige pagina