Sportberichten


Plaatsing  
 
19-02-2019  

Risicoderby beloften Heracles en Twente gelijkop

 

ALMELO – Een risicowedstrijd tussen beloften-teams, Heracles Almelo en Fc Twente hadden de primeur. Niet in de avonduren, maar gewoon op dinsdagmiddag tijdens werkuren. Ondanks de verplichte bus-combi kwam er toch een volle bus uit Enschede voorrijden bij het stadion aan de Weezebeeksingel waar ook Heraclesfans gratis toegang hadden met hun seizoenkaart. Enkele honderden toeschouwers zorgden dus voor wat ambiance bij deze strijd der beloften.
In de eerste helft golfde het spel tussen beide doelen heen en weer maar dat leverde ondanks een paar kansen geen doelpunt op.
Na de thee was het Van der Water die de Heraclieden al snel op voorsprong zette (1-0). De ‘jungs oet Ensche’ gooiden daarna wat meer elan in de strijd met een rode kaart voor Ramoeratoe tot gevolg. Letterlijk werd daarna er nog een schepje bovenop gedaan en dat resulteerde in de 1-1 gelijkmaker in de slotminuut door Van de Schepop vanaf de 'stip', dat wel.

Heracles 2 - FC Twente 2  1-1
(0-0)
Score: 48. Van der Water 1-0, 90. Van de Schepop (pen). 1-1
Scheidsrechter: Jensch
geel:
Van der Water en Van Nieff (Heracles Almelo) en Felix, Everink, Browning en Lagerfeldt (FC Twente)
OPSTELLINGEN
Heracles 2: Brouwer, Van Benthem, Sama, Knoester, Hardeveld, Van Nieff, Duarte, Leemhuis, Van der Water, Dos Santos, Erkilinc. (laatste kwartier: 3 spelers uit de gezamenlijke opleidingsacademie van Heracles en Twente)
Fc Twente 2: De Lange, Everink, Felix, Browning, Taha, Roemeratoe, Wieffer, Zerrouki, Van De Schepop, Bapoh (46.Friman), Trotman.

Archief
Terug naar vorige pagina