Sportberichten


Plaatsing  
 
17-12-2018  

ASV '57 huldigt 40 jaar vrijwilligerswerk


De dames Diny Brinkman, Joke Smit en Dirkje Veldman zijn al ruim veertig jaar als vrijwilliger betrokken bij het wel een wee van ASV '57.
 

AADORP - Wethouder Maathuis die onder meer sportzaken onder zich heeft in de gemeente Almelo benoemde het de afgelopen tijd nog eens volmondig in dagblad Tubantia dat een sportvereniging niet kan functioneren zonder vrijwilligers.
Ook ASV ’57 kan niet zonder die vrijwilligers bestaan en de club prijst zich gelukkig dat velen in Aadorp nog bereid zijn iets te doen voor de club en voert daarop ook een actief beleid. Dat legt de club geen windeieren want alleen al dit seizoen werden er 37 nieuwe vrijwilligers geworven.

Drie van die vrijwilligers werden afgelopen zaterdag gehuldigd voor al die werkzaamheden. De dames Diny Brinkman, Joke Smit en Dirkje Veldman zijn al ruim veertig jaar als vrijwilliger betrokken bij het wel een wee van ASV ’57.  De drie hebben allerlei functies bekleed en ook allerlei taken verricht maar de meeste tijd waren zij gebroederlijk naast elkaar werkzaam in de kantine. Eerst op de zaterdagochtend toen hun kroost in de jeugd speelde en later op de zaterdagmiddag bestierden zij gedrieën jarenlang het kantinegebeuren van ASV ’57.
Nu op leeftijd, alle drie boven de zeventig, doen de dames het iets rustiger aan. Ze bezetten enkel nog de koffiekraam voor en in de rust als het eerste team van ASV ’57 thuis speelt maar blijven zo toch betrokken bij het reilen en zeilen van de kantinegebeuren.

Voor al die inzet werden zij dus zaterdag- onder grote belangstelling- gehuldigd door de kantinecommissie van ASV ’57. De dames kregen naast een dankwoord voor al hun inzet ook een ludiek cadeau aangeboden bestaande uit een bloemstuk dat was opgemaakt op één van de heet waterketels waarin de dames zo vele keren de thee hebben gezet voor al die teams die in de rust van een wedstrijd weer beetje moesten bijkomen van al hun inspanningen.

Dat ASV ’57 niet alleen blij is met deze drie unieke vrijwilligers maar met al haar vrijwilligers blijkt ieder jaar opnieuw als de club rond de Kerst die vrijwilligers beloond met een leuke attentie en zo haar dankbaarheid uit voor al die inspanningen die de vrijwilligers elke week weer belangeloos verrichten voor de vereniging.
Immers ASV ’57 kan niet functioneren zonder deze vrijwilligers.

Archief
Terug naar vorige pagina