Sportberichten


Plaatsing  
 
17-07-2018  

Heracles stuurt Darri weg uit trainingskamp


Brahim Darri heeft een motivatieprobleem en staat nu buitenspel.
Foto: Harry Broeze
 

BILLERBECK (D) / ALMELO – Voor de tweede keer dit jaar is er onmin bij Heracles over Brahim Darri. Werd hij eerder dit jaar uit de selectie gezet vanwege een gedragsprobleem, nu werd de bijna 24-jarige zelfs weggestuurd uit het trainingskamp in het Duitse Billerbeck. Als reden geeft Heracles aan dat Darri teveel met een mogelijk gewenste transfer bezig zou zijn. Technisch Manager Mark-Jan Fledderus vertelt: “Brahim heeft te kennen gegeven dat hij bij Heracles Almelo wil vertrekken en dat hij in zijn hoofd bezig is met andere clubs. In onze ogen beïnvloedde het zijn gedrag en had dat zijn weerslag op het teamproces. Wij willen alleen werken met spelers die zich honderd procent inzetten voor onze club, ongeacht de situatie. Daarom is besloten Brahim Darri voorlopig geen onderdeel uit te laten maken van de groep.”
Het wegzenden uit het trainingskamp schijnt Darri niet te deren, gelet een fotoreactie van de speler op Instagram.
In mei kwam Darri ook nog in het nieuws vanwege zijn eerste stap in de muziekwereld als rapper. Hij maakte met o.a. Ali B de track ‘Amsterdam – Marakech’.

De in Amersfoort geboren voetballer Brahim Darri werd altijd als een talent beschouwd. Hij speelde in de jeugd van CJVV, doorliep 4 jaar de jeugdopleiding van Ajax, maakte bij Vitesse op zijn zestiende zijn debuut, behoorde tot de nationale selecties onder 18 t/m Jong Oranje en komt sinds 2015 uit voor Heracles waar hij nog een contract heeft tot medio 2019. Nooit maakte hij echter de hoge verwachtingen waar en speelde hij te wisselvallig.

Archief
Terug naar vorige pagina