Sportberichten


Plaatsing  
 
12-07-2018  

Het wordt druk op de Open Dag bij Heracles

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft tijdens de Open Dag een attractief programma voor de fans. In en rond het stadion bruist het van de activiteiten maar kan ook een kijkje worden genomen in de catacomben en het Heracles museum. Hoogtepunten onder andere het ‘Open Overijssels Kampioenschap Balletje Hooghouden’, de fotoshoot voor fans, een graffiti-workshop, een mini-toernooi, muziek van DJ Bram Weiss en DJ Raymond,  FIFA 18 Games in de E-box met Heraclesspeler Brian Hessing, het forum met de nieuwe trainer Frank Wormuth en technisch manager Mark-Jan Fledderus, de presentatie van de spelers en als klapstuk de oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.
Het vrij toegankelijke programma begint om 11.00 uur, maar de organisatie waarschuwt vol is vol. Op tijd zijn is dus van belang!

Nieuwe spelers
Heracles Almelo contracteerde al zeven nieuwe spelers. Zo maken Janis Blaswich (27)(Hansa Rostock), Maximilian Rossmann  (23)(Sf Lotte), Silvester van der Water (22)(Almere City), Yoëll van Nieff (25)(Excelsior), Joey Konings (25)(PSV), Adrián Dalmau (24)(Villarreal) en Jelle van Benthem (20)(jeugd: Fc Twente/Heracles) hun opwachting en krijgt Stephen Sama (25) zondag de kans een contract te verdienen. De geboortige Kameroener werkte al met trainer Wormuth bij het Duitse nationale team onder 20 en kent Kristoffer Peterson al uit de jeugdopleiding van Liverpool. Heracles is nog op zoek naar een linksback maar wel onder het motto ‘henig an’ dan breekt het lijntje niet. De club is financieel zeer gezond en wil dat blijven. Noodzaak om spelers te verkopen is er niet, maar dat biedt geen garantie, wel vergroot het de kans dat Brandley Kuwas en Jameiro Montero bij Heracles blijven. Beiden hebben eerder hun ambitie uitgesproken om mogelijk een stap te maken naar een grotere club. Dat deed ook Peter van Ooijen die zijn aflopende contract niet verlengde en nu clubloos zijn conditie op peil houdt bij PSV waar hij in vroegere tijden speelde voordat hij in 2015 via Go Ahead Eagles naar Heracles verkaste. Hij kwam in Almelo 71 keer in actie en scoorde er 3 doelpunten. De transfermarkt in Nederland duurt nog tot en met 31 augustus.

Seizoenkaarten

Huidige selectie

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina