Sportberichten


Plaatsing  
 
22-05-2018  

Werving vrijwilligers ASV van start

 

ALMELO/AADORP – Zo’n beetje elke vereniging zit te springen om vrijwilligers in deze tijd waarin geacht wordt dat vaders en moeders beide werken voor het gezinsinkomen.
Zo’n druk bezet leven gaat maar al te vaak ten koste van het vrijwilligerswerk, is de algemene klacht bij bestuurders van verenigingen die soms met de handen in het haar zitten om aan de steeds hogere verwachtingen van leden te kunnen voldoen.
Ook ASV’57 in Aadorp kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Vandaar dat men een heuse wervingscampagne voor vrijwilligers op touw heeft gezet, inclusief promo-filmpje.
“De ene vrijwilliger besteedt er meer tijd aan dan een ander, maar dat geeft niet. Iedere bijdrage, hoe klein of groot dan ook, is belangrijk en welkom. Samen moeten we het doen en vele handen maken licht werk. Sporten in teamverband is ‘samenwerken’. Dat geldt niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten”, schrijft de wervingscommissie in haar campagnebrief.

Op zaterdag 26 mei is het daarom de hele dag ‘inloop-dag’ bij ASV’57 waar initiatiefneemster Judith Kiers (06-36011768) en Monique Vogelaar (06-38755649) aanwezig zijn om uitleg te geven over het vrijwilligerswerk bij de sportvereniging en om u natuurlijk te ‘strikken’ als kantinemedewerker, elftalleider, vlaggenist, scheidsrechter, bestuurder of voor al dat andere werk wat bij ASV’57 gedaan moet worden. 

PS
Ook de (sport)verenigingen in Almelo doen graag een beroep op u!

Archief
Terug naar vorige pagina