Sportberichten


Plaatsing  
 
13-04-2018  

Heracles na kwartier uitgespeeld tegen AZ

 

ALMELO – Het verloop van de wedstrijd van Heracles Almelo tegen het bezoekende AZ is met drie regels wel uitverteld. Een kleine 20 minuten boden de Heraclieden partij en was het ook aanvallend aardig bezig. Het keerpunt kwam na de gemiste strafschop van Kuwas nadat Peterson onderuit werd getrokken door Til. Bizot pakte de slecht ingeschoten strafschop en daarna nam AZ de overhand tegen het van slag geraakte Heracles.

Toen Til kort daarop de voorzet van Svensson eenvoudig kon binnentikken, was het verder AZ wat de klok sloeg en liep Heracles achter de feiten aan (0-1). Weghorst pikte vervolgens de bal op na een blunder van Heraclied Dries Wuytens en bediende Idrissi die via de vuisten van Castro raak schoot (0-2). Castro behoedde daarna de Almeloërs voor een grotere achterstand bij een schot van Midsj?.

Na rust deed een schot van Van Ooijen, dat het doel van Bizot rakelings miste, de aanhang van de Almeloërs nog even opleven. Het was ijdele hoop. AZ bleef heer en meester en zag Jahanbakhsh, na een goede loopactie, uit de draai de derde Alkmaarse treffer in het Almelose doel knallen (0-3).
Heracles berustte duidelijk in de suprematie van de Almaarders die daarna alleen nog maar de bal rond tikten om Weghorst in stelling te brengen.

Heracles Almelo - AZ 0-3 (0-2)
0-1 Til (25), 0-2 Idrissi (30), 0-3 Jahanbakhsh (59)

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis

geel: Svensson, Gladon, Monteiro

OPSTELLINGEN
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Droste, Wuytens, Baas; Monteiro, Jakubiak, Van Ooijen (Duarte/64); Kuwas (Navratil/76), Gladon, Peterson (Darri/64).
AZ Alkmaar: Bizot; Svensson, Vlaar, Wuytens (Hatzidiakos/58), Ouwejan; Midtsjø, Koopmeijners, Til; Jahanbakhsh (Seuntjens/82), Weghorst, Idrissi (Bel Hassani/87).

Fotoreportaqge: Harry Broeze

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina