Sportberichten


Plaatsing  
 
17-03-2018  

Vitesse en Heracles gelijk op in Arnhem

 

ARNHEM – In het Gelredoom waren Vitesse en Heracles vooral vriendelijk tegen elkaar. Scheidsrechter Lindhout had een makkelijke avond en kon zijn kaarten op zak houden. Na de derbywinst op Fc Twente zag trainer Stegeman geen reden om zijn elftal te wijzigen. Vitesse trad aan zonder Bruns maar wel met Linssen die beiden een Heracles-verleden hebben. Dat geldt ook doelman Pasveer die na wat mindere optredens op de bank belandde.

In de eerste helft hadden de Arnhemmers het betere van het spel maar speelde doelman Castro weer de betrouwbare sluitpost van de Heracles-defensie. Mount, Karavaev em Matavz van afstand probeerden het maar Castro was evenzoveel keer op zijn post. Van Ooijen probeerde het namens Heracles maar Pasveer’s vervanger Houwen was nog net op tijd.

Na de rust een gelijk beeld. Vitesse combineerde beter maar zag ook Pröpper een bal voor de lijn stoppen op een inzet van Foor. Geen enkel moment vloog de vlam in de pan terwijl de beste kansen voor Vitesse waren. Mount zag een inzet in het zijnet belanden en Castro plukte een schot van Beerens uit de hoek en pakte ook een afstandsschot van invaller Van Bergen. Hetzelfde deed doelman Houwen op een afstandsschot van Heraclied Monteiro. Zodat begin en eindstand gelijk bleef.
Met het puntje heeft Heracles nog zicht op de achtste plek. Op 1 april komt Heerenveen naar Almelo.   

Vitesse - Heracles Almelo 0-0


Scheidsrechter: Lindhout

geel: geen

OPSTELLINGEN
Vitesse: Houwen; Kara, Kashia, Miazga, Faye; Serero, Mount, Foor; Beerens (Bruns/85), Matavz, Linssen.
Heracles Almelo: Castro; Breukers, Wuytens, Pröpper, Baas; Van Ooijen, Monteiro, Jakubiak (Niemeijer/46); Kuwas, Vermeij (Gladon/76), Peterson.

Fotoreportage: Harry Broeze

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina