Sportberichten


Plaatsing  
 
30-01-2018  

Heracles zet Darri op non-actief. Osman komt!

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft problemen met Ibrahim Darri en heeft hem tot 12 februari weggestuurd. Het talent van Darri wordt breed gedeeld, maar de speler kan kennelijk niet goed met tegenslagen omgaan. Op de training misdroeg hij zich vandaag en dat was reden om hem een tijdje op non-actief te stellen. Wat er precies gebeurde wil de clubleiding niet bekend maken. Darri mist in ieder geval de wedstrijden tegen ADO Den Haag, NAC Breda en Willem II.

Het is niet de eerste keer dat Heracles disciplinair spelers ‘buitenspel’ zet. In februari 2015 werden Illias Bell Hassani en Oussama Tannane voor twee wedstrijden op non-actief gesteld na onderlinge onenigheid. Bell Hassani mocht redelijk snel weer aansluiten, maar Tannane werd verplicht de hulp in te roepen van een sportpsycholoog, waarna hij uiterst succesvol zijn taak bij de club weer op nam. Voor beiden was het wel een start naar de uitgang. Tannane werd een jaar later aan St. Etienne verkocht en Bell Hassani werd in de zomer verkocht aan AZ.

Heracles kwam vandaag ook definitief rond met de overgang van Bo Osman van Telstar naar Heracles. De middenvelder tekende voor 2,5 jaar bij de Heraclieden.  Osman had nog wel even advies gevraagd aan Marino Pusic die zijn jeugdtrainer was bij Vitesse. Pusic is nu assistent van Verbeek bij Fc Twente.

Archief
Terug naar vorige pagina