Sportberichten


Plaatsing  
 
17-01-2018  

Dertiende Winterloop in Schelfhorstpark Almelo

 

ALMELO - Op zondag 21 januari 2018 wordt voor de dertiende keer de Schelfhorstpark Winterloop gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting Schelfhorstpark, in nauwe samenwerking met de Almelose Atletiekvereniging SISU. De organisatie verwacht het succes van de Winterloop van afgelopen jaren te overtreffen. “Wij hopen op mooi loopweer met ook veel jeugdige hardlopers.”

Om 13:30 uur zal na het openingswoord van wijkwethouder Javier Cornelissen de jeugd tot en met 11 jaar de jeugdloop van 2 kilometer lopen. Het startschot zal gedaan worden door Herbert Halfman van Atletiekverenging SISU.
De officiële wedstrijdspeaker is de heer Eric Dogger, die net als afgelopen jaren de supporters van informatie over de loop zal voorzien.
Om 14.05 gaat de zes kilometer van start, gevolgd door de 4 en 10 kilometer om 15.00uur!

Inschrijven voor de winterloop kan vanaf 12:00 uur en tot en met 30 minuten voor aanvang van de te lopen afstand in Huize Friso tegenover het park. De inschrijfkosten zijn 3 euro.

Iedere loper ontvangt na afloop een herdenkingsvaantje en rondom de start/finish zal er een gezellige startersarea zijn met verschillende producten die worden aangeboden door ondernemers uit de wijk Schelfhorst! Voor de snelste lopers is er natuurlijk een mooie beker of medaille te winnen.

De organisatie is trots en blij dat ook voor de dertiende keer Huize Friso als ‘gastheer’ zal optreden en tevens zeer dankbaar voor de ondersteuning van Atletiekvereniging SISU en de lokale ondernemers.

De uitslagen zullen z.s.m. na de wedstrijd bekend worden bekend gemaakt op www.stichtingschelfhorstpark.nl en www.sisu.nl

Archief
Terug naar vorige pagina