Sportberichten


Plaatsing  
 
05-10-2017  

Tenten weggewaaid, paarden gewond

Storm maakt einde aan CSI Salland
 

MARIËNHEEM – Hevige windvlagen hebben vanmorgen een eind gemaakt aan CSI Salland. Op het manegecomplex Bartels begon vandaag het hippische evenement, maar daar kwam abrupt een eind toen staltenten en feesttent schade opliepen door de flink tekeer gaande storm. Daarbij raakten ook paarden gewond en sloegen er enkele op hol die later alsnog werden gevangen.
Voor vandaag besloot de organisatie alle wedstrijden in de indoorhal stop te zetten, nog voor deze feitelijk was begonnen.
In overleg met de internationale deelnemers wordt later vandaag besloten of morgen het evenement alsnog van start gaat met deelnemers die daar voor te porren zijn. Voor de rest van deze dag en de nachten die volgen, worden paarden dan elders in de regio ondergebracht bij regionale deelnemers. CSI Salland staat tot en met 8 oktober op de agenda

Ook in Boekelo vindt een internationaal hippisch evenement plaats. Daar is de storm nauwelijks van invloed geweest voor de dressuur van vandaag als eerste onderdeel van de Military die zondag wordt afgesloten.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina