Sportberichten


Plaatsing  
 
22-08-2017  

Vermeij kan het nog en scoort in Heerenveen

 

HEERENVEEN/ALMELO – Heracles-spits Vincent Vermeij lijkt weer helemaal op weg terug na zijn langslepende kruisbandblessure die hij begin dit jaar opliep tijdens de training. Vermeij maakte zijn rentree in het beloften-team dat met 0-1 won van Feijenoord in Rotterdam en speelde maandagavond in Heerenveen 70 minuten mee waarin hij twee keer scoorde. Hij zette de Heraclieden op voorsprong met een bekeken schot en kopte op aangeven van Wout Droste de gelijkmaker binnen nadat de Heerenveners via 2 treffers van Rojas op voorsprong waren gekomen.

Rentree Armenteros

De beloftenwedstrijd was ook een lichtpuntje voor spits Samuel Armenteros. Ook hij maakte na ‘hamstringperikelen’ gedurende een helft zijn rentree tegen Heerenveense beloften. Van het transferfront is op dit moment nog geen nieuws betreffende de Zweedse spits. Mogelijk dat de Zweedse international dus toch blijft bij de Heraclieden.

Monteiro in selectie Kaapverdië
Heracles Almelo zal Jamiro Monteiro van 28 augustus tot en met 7 september moeten missen. De middenvelder is opgeroepen door de bondscoach van Kaapverdië, dat in de Afrikaanse groep D een dubbele WK-kwalificatiewedstrijd afwerkt tegen Zuid Afrika. Op 1 september speelt Kaapverdië thuis in Praia, de return in Durban is op 5 september. Kaapverdië zal resultaten moeten boeken in de race om een ticket voor het WK 2018 in Rusland. Momenteel is de ploeg hekkensluiter met nul punten uit twee duels.

Archief
Terug naar vorige pagina