Sportberichten


Plaatsing  
 
15-07-2017  

Heracles maatje te groot voor SVZW

 

WIERDEN – Op het veld van de 'Zwaluwen' in Wierden heeft de eersteklasser SVZW tegen Heracles niet voor een verrassing kunnen zorgen. De profs uit Almelo bleven de Wierdenaren met 1-7 de baas door doelpunten van Samuel Armenteros (3), Tarik Kada (2), Reuven Niemeijer en Jaroslav Navratil. Maarten Jansen zorgde voor de verrassing door SVZW op een 1-0 voorsprong te zetten.

De in het Heraclesnest teruggekeerde Paul Gladon zorgde voor het eerste gevaar voor het Wierdense doel. Zijn inzet ging via de paal voorlangs het doel van Mike Brinks. SVZW gaf in het begin goed partij door goed positiespel en dat resulteerde zelfs in een voorsprong toen Maarten Jansen Heraclesdoelman Harm Zeinstra met een intikkertje wist te verschalken.
Daarop zette Heracles een tandje bij. Een splijtende pass van Dario van den Buijs zette Reuven Niemeijer alleen voor de vergeefs uitlopende Wierdense doelman Mike Brinks  (1-1). Heracles zette meer druk waardoor het gevaar zich voor het doel van Brinks ontwikkelde die bij een actie geblesseerd raakte aan zijn vinger. Vervanger Jens Veldwachter kreeg meer en meer te doen maar pas rond de 40-tigste speelminuut trof Heracles doel toen Brahim Darri teamgenoot Jaroslav Navratil op maat bediende (1-2). Duarte, voor de gelegenheid linksback, had nog voor de rust de 1-3 op de schoen, maar Veldwachter deed zijn naam eer aan met een prima redding.

Na rust een compleet ander Heracles met o.a. Samuel Armenteros. De spits bleek het scoren niet verleerd en gaf meteen zijn visitekaartje af door drie doelpunten op rij. De eerste op aangeven van Kristoffer Peterson en twee keer via persoonlijk acties in het ‘vijandige’ strafschopgebied (1-5). Met een handig hakballetje gaf Armenteros ook Tarik Kada een vrije doortocht (1-6) en deze tekende met een individuele actie ook voor de 1-7.

SVZW – Heracles Almelo 1-7
(1-2)
14.Maarten Jansen 1-0, 20.Reuven Niemeijer 1-1, 39.Jaroslav Navratil 1-2, 48 Samuel Armenteros 1-3, 54. Samuel Armenteros 1-4, 55.Samuel Armenteros 1-5, 67.Tarik Kada 1-6, 86.Tarik Kada 1-7.

Scheidsrechter: Erik Braamhaar


Fotoreportage: Harry Broeze


OPSTELLINGEN
SVZW: Mike Brinks (21.Jens Veldwachter), Lars Kamperman-Leferink, John Lubbers, Tim Pothast, Harm-Jan Tip, Karlo Borghuis, Yesin Maskoui, Sten Knol, Denis Sahbaz, Maarten Jansen en Ferdi ter Avest. (wissels: Darek, Joshua ter Avest, Dries Beumer, Nino Ros, Michael Wensing en Jens Veldwachter)
Heracles Almelo 1e helft: Harm Zeinstra, Wout Droste, Dries Wuytens, Dario van den Buijs, Lerin Duarte, Joey Pelupessy, Jamiro Monteiro, Reuven Niemeijer, Brahim Darri, Paul Gladon en Jaroslav Navratil.
Heracles Almelo 2e helft: Michael Brouwer, Tim Breukers,Robin Pröpper, Tim van den Berg, Sebastian Jakubiak, Peter van Ooijen, Tarik Kada, Kristoffer Peterson, Brandley Kuwas, Samuel Armenteros en Daryl van Mieghem.

Fotoreportage (25 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina