Sportberichten


Plaatsing  
 
19-06-2017  

Ook de paarden gestart op Almelose Ruiterdagen

 

ALMELO – Tijdens de Almelose Ruiterdagen gingen vandaag de paarden van start. De maandag is voor de organisatie van de in aantal deelnemers een der grootste hippische evenementen van Europa min of meer een dag om even bij te komen na 3 hectische ponydagen. Voor de springers derhalve slechts twee oefenparcoursen en twee parcoursen voor de 40+ onder de amazones en de ruiters.
Bij de dressuur ging het al wel volop van start in alle ringen in de klassen B. L M Z. ZZ en ZZL.
<< In de klasse L2 bijvoorbeeld Paralympisch zilver en brons winnaar Frank Hosmar met het jonge talentvolle paard Hernandez de Baian. Het werd een derde plek achter de als tweede geëindigde Marcelle Hesselink met Witte van Moort’s Ginger en Annabel Rootveld die met Iskander VZ de hoogste jurywaardering kreeg. Amay Klein Wolterink met Harvey was de vierde die meer dan 200 punten kreeg.  Alle andere starters in deze rubriek bleven daaronder.

In de klasse Z2 pakte Lotte Klumper van de organiserende Looleeruiters met Limited Edition twee eerste prijzen. In de klasse ZZL ging de winst naar Danique Schnellenberg uit Houten. Met Everton behaalde zij een score van 231,5 punten. Linda Verwaal uit Enter werd met Adventure Veluw tweede en als derde eindigde Sharon Bastian met Democracia Rds.

Klik hier voor alle uitslagen.

Foto-impressie: Jan Bril   

Fotoreportage (51 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina