Sportberichten


Plaatsing  
 
09-06-2017  

Fij naar FC Dordrecht, Fledderus in staf


Renze Fij bankzitter af bij Dordtrecht en Mark-Jan Fledderus maakt overstap naar een bureaustoel.
Foto's: Bert Lettebper (Fij) en Kim Hoekstra Fotografie
 

ALMELO – Doelman Renze Fij gaat op huurbasis naar fc Dordrecht om ervaring op te doen als eerste keeper. De Heraclied blijft aan Heracles Almelo verbonden en tekende een contractverlenging.

Ook Mark-Jan Fledderus blijft voor Heracles behouden. De linker-verdediger hangt zijn ‘kicksen’ in de wilgen en treedt toe tot de staf als assistent van de directieleden Nico-Jan Hoogma en Rob Toussaint. Fledderus krijgt daarmee de kans zich bestuurlijk te bekwamen op het gebied van algemene zaken en commercieel technische zaken. De Drent geraakte het afgelopen seizoen zwaar geblesseerd aan zijn knie, maar vocht zich uiteindelijk toch nog terug in het eerste team.

Renze Fij is blij met de contractverlenging. De doelman staat al onder contract bij de Almelose club sinds 2012. Fij ziet de tijdelijke overstap naar fc Dordtrecht als de kans om te bewijzen dat hij het niveau van eerste doelman aan kan.

In het Brabantse gaat het verhaal de ronde dat Heracles in gesprek is met Dries Wuytens. De Belgische centrale verdediger heeft een aflopend contract bij Willem II en kan in Den Bosch vrij de poort uitlopen. Wuytens (26) speelde voordien bij PSV dat hem weghaalde bij Beerschot.

Archief
Terug naar vorige pagina