Sportberichten


Plaatsing  
 
01-06-2017  

Vrije verkoop seizoenkaart Heracles gestart

 

ALMELO – Vandaag is de vrije verkoop voor seizoenkaarten van Heracles Almelo gestart. De reserveringsperiode voor seizoenkaarthouders is voorbij. Voor alle resterende plekken in het Polman Stadion is vanaf nu een vrije keus onder het motto; ‘wie het eerst komt heeft een streepje voor’. Wees er dus snel bij om de mooiste plekjes te claimen!

Dat kan al vanaf 149 euro. U kunt uw jaarkaart kopen in de FanServiceShop in het stadion of online. Kijk HIER welke plaatsen er nog beschikbaar zijn. Doe het snel en wees er bij, bij de thuiswedstrijden van de smaakmakers van de eredivisie want het Polman Stadion moet nog meer een heksenketel worden die de tegenstanders sportieve angst inboezemt !

Al 6.500 kaarten verkocht
De teller van verkochte seizoenkaarten staat bij de start van de vrije verkoop op 6.500 stuks. Meer dan vorig jaar op dit tijdstip. Daar zijn de spelers Wout Droste, Renze Fij, Joey Pelupessy, Robin Pröpper en Vincent Vermeij mede debet aan. Zij belden de afgelopen dagen de oude seizoenkaarthouders op die nog niet hadden verlengd met de vraag, 'U bent er toch wel weer bij het komende seizoen? ' Het heeft geholpen al kwam wel vaak de tegenvraag, 'bent u het wel echt?".
De spelers van Heracles Almelo doen dus niet alleen aan klantenbinding op het veld, maar blijken ook talent te hebben als callcenter-medewerkers.

Archief
Terug naar vorige pagina