Sportberichten


Plaatsing  
 
04-04-2017  

Tienjarig Obifit start met Outdoor Sport

 

ALMELO – Het is het bekendste fitnesscentrum in de regio Almelo, Obifit langs de voet van de A35 op het bedrijvenpark Twentepoort West. Tien jaar bestaat Obifit en al 10 jaar timmert het aan de weg met vernieuwingen. ‘De jongste vernieuwing is Outdoor Sport’, vertelt eigenaar Michel Verweg. ‘We hebben flink geanalyseerd of Obifit nog beter aan de verwachtingen van de consument kan voldoen en kwamen tot de conclusie dat Outdoor Fitness daar een toevoeging aan kan zijn.  Thijs Blikman wordt de trainer van onze nieuwe accommodatie voor Obifit Outdoor Sport, een unieke accommodatie die je in Almelo en omgeving nergens vindt en dat met een ervaren trainer voor individuele begeleiding en groepsbegeleiding en ook een flinke Bootcamp niet uit de weg gaat’, aldus Michel Verweg. De Outdoor Sport accommodatie van Obifit omvat verrassende trainingselementen en met dat alles kan men tijdens de ‘Try Out’ van 10 tot en met 25 april gratis kennismaken.  
Op zaterdag 29 april volgt de officiële opening. Dan zijn er speciale informatie-stands, is er een kabelbaan en een klimwand van liefst 12 meter hoog. Te winnen valt er dan ook iets, want Obifit Outdoor Sport stelt drie Sensa-mountainbikes van Almelose makelij beschikbaar.

De Outdoor Sport accommodatie is niet de enige vernieuwing die eigenaar Michel Verweg bij Obifit doorvoert. Zo is Mike Kerr, oud- voetballer van o.a. Luctor, SVZW en DETO, aangetrokken als algemeen bedrijfsleider, geeft Ilse Roelofzen leiding aan het cardio-gym en leidt Mirel Bosma vanaf nu de groepslessen en persoonlijke training bij Obifit Indoor.
Kijk voor meer info op: www.obifit.nl en meldt je aan voor de Try Out

Archief
Terug naar vorige pagina