Sportberichten


Plaatsing  
 
21-03-2017  

Bruns weg, Armenteros blijft bij Heracles

 

ALMELO – Heracles Almelo heeft de optie in het contract met topscorer Samuel Armenteros gelicht. Daardoor blijft de Zweed nog tot de zomer van 2018 verbonden aan de Almelose club. De club heeft echter de intentie om de spits nog langer aan zich te binden en daarover zijn gesprekken nog gaande.

Eerder al mislukten gesprekken met verdediger Mike te Wierik die aan het eind van de lopende competitie gratis de poort uitloopt en volgend seizoen uitkomt voor Fc Groningen. Hetzelfde dreigt ook te gebeuren met middenvelder Thomas Bruns. De Wierdenaar wil zijn contract niet verlengen omdat hij na 6,5 jaar toe is aan iets nieuws. De aanvoerder staat mogelijk in de belangstelling bij Fc Utrecht, maar een bevestiging kan niet worden gekregen.

Talent Reuven Niemeijer blijft in ieder geval tot de zomer van 2018. Deoptie in zijn contract werd gelicht. ‘Pechvogel’ Gor Agbaljan krijgt bij de Heraclieden een herkansing na een mislukt seizoen wegens een vervelende achillespeesblessure. Zijn contract is met een jaa verlengd met een optie voor nog een seizoen. Voor Mark-Jan Fledderus zit er geen contractverlenging in. De 34-jarige verdediger scheurde in september zijn achterste kruisband en maakte eerder deze week een rentree van drie kwartier in het tweede team van de Almeloërs. Of hij in de nadagen van zijn actieve carrière nog van nut kan zijn in het het eerste elftal, is de vraag. Met hem overlegd de club om hem in een andere functie voor de club te behouden.

Daarmee zijn de gesprekken met spelers nog niet ten einde. Van sommigen lopen contracten af, zoals o.a. Jaroslav Navratil en Tim Breukers. Ook het contract van Peter van Ooijen loopt af, zij het met een optie tot 1 jaar verlenging. Het zelfde geldt voor Sander Thomas en Marijn de Kler. Dat is niet het geval met Joey Pelupessy zij contract werd vorige zomer verlengd tot medio 2018 maar de club wil graag nog langer met hem door.
 

Archief
Terug naar vorige pagina