Sportberichten


Plaatsing  
 
16-02-2017  

Heracles moet flink aan de bak tegen Excelsior

 

ALMELO – Heracles Almelo ziet geen gemakkelijke wedstrijd tegemoet tegen het Excelsior. De Rotterdammers hebben de punten hard nodig en kunnen bogen op goede resultaten tegen de Heraclieden. De laatste twee wedstrijden in Almelo gingen de Rotterdammers met de volle winst naar huis. Heracles won thuis in het seizoen 2011/2012 voor het laatst.
Heracles kreeg na de hervatting van de competitie al 8 doelpunten om de oren in drie thuiswedstrijden. Evenveel als in de eerste acht thuisduels voor de winterstop. Daar staat tegenover dat Heracles maar liefst 17 van de 19 doelpunten scoorde na rust. Met de moraal zit het dus goed en ook 4 punten uit de laatste twee duels stemt tevreden. Maar de volle winst tegen Excelsior komt zeer goed uit voordat het naar Ajax en NEC afreist.
Trainer Stegeman kan niet beschikken over Lerin Duarte (hamstring), Vincent Vermeij (achterste knieband), Mark-Jan Fledderus (kruisband) en Gor Agbaljan (achillespees). Twijfelachtig zijn verder Mike te Wierik, Wout Droste en Tim Breukers die deze week weer  meetrainde.

Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam
Polman Stadion, zaterdag 18 februari, 19.45 uur 

Archief
Terug naar vorige pagina